Microbiologisch monster gereed voor verzending!

De pilot van dit jaar en voor het eerst in de historie van KILO wordt er nu een microbiologisch monster verzonden. Dit onderzoek bestaat uit het identificeren van bepaalde bacteriën en het bepalen van een kiemgetal. Dit onderzoek wordt op basis van de uitvoering beoordeeld en op het resultaat van de identificatie. Welke kwaliteitscontroles heb je ingezet om je uiteindelijke conclusie te kunnen onderbouwen? We wensen jullie veel succes.

Reactie (1)

 • Helga Nakken| februari 25, 2019

  Beste KILO medewerkers,
  Allereerst mijn complimenten voor deze heldere mooie website.
  Wij houden deze site goed in de gaten. We zijn nieuwsgierig naar het monstermateriaal voor het microbiologisch onderzoek. Onze studenten staan te trappelen om zich in het onderzoek te verdiepen. Dus laat maar komen!

  Groet en veel succes met de website,

  Helga Nakken
  ROC van Twente

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.